Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livskraft kommer inifrån.


Gryning

Gryningen
vacker
välkommen

Oförstörd
enkelhet
varm 
fridfullhet

Kärlek

Harmoni

Livsglädje

Tacksamhet
fångar dagen

vänder mig om
verklighet

innehar
kraften


att stånga dagen





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-03 04:59



Bookmark and Share


  Tessii
Det är absolut den finaste tiden på dygnet. Fint du skriver
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP