Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart ... ?

Han går där och påtar mest som han vill ...
klipper lite ... ansar ... och rättar till
och ser till den sköna rabatten
över de glada, förlorade skratten...

Han minns en höst, en höst bland vårar,
när livet frös i en iskall kår,
när skratten bröts i en flod av tårar
som dränkte drömmar och framtids år ...

Han viskar något ... och i en tår
som glittrar längtan till flydda år,
kan ses förväntan. Han ler - och går ...




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-03 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för din så fina dikt!


"i en tår
som glittrar längtan till flydda år,
kan ses förväntan. Han ler - och går ..."
2016-05-03

  Ingrid Trolle
En mycket vacker
vemodsfylld dikt med
vackra scener om det
som var och det som
är.
2016-05-03

    ej medlem längre
Ja, stort om man kan hitta vägen genom det förlorade...till en förväntan...
2016-05-03

  Fem hjärtan VIP
Underbar kärleksfylld och lite vemodig dikt..! Mästerligt skriven!
2016-05-03

  Öknens Ros VIP
Fint och varmt om minnen.
2016-05-03

  rondell
jordnära text.. fylld med kärlek o minnen
Så fint beskrivet! Mycket fin!!!
2016-05-03

  DominiQueen
Så vackert, han viskar i sitt paradis.
I sitt spirande nu, klorofyll, liv.
Vackert..
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same