Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren släppte taget

 

Det spritter och grönskar

naturen blommar upp

Knoppar brister ut i prakt

färgar trådgårdar gul och blå

Våren är här med all tjusning,

men släppte taget om mig

jag fanns där en stund,

men gick vilse

åter i mörka rum

Här grönskar ingenting

visset och grått

förfaller

jag är förmultnad

och gror ej igen...

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-04 12:20



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Åjo, nog finns det frön där som kommer
att grönska och slå ut med sina vackra
blommor. Vänta bara1


2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale