Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And I walk alone...

 

Det spelar ingen roll

hur många gånger man än är trevlig och ler

Solens strålar når inte mig,

och ingen mig ser

 

(And I walk alone,

but not as a shadow behind you all

Not above you either

My walk is in front of you

You may laugh

You may point a finger at me

But you will never understand

Im way ahead you)

 

//Mina ögon är ett hav

i vilket mina drömmar är reflekterade

// Nätet

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-04 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale