Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tänder det till där inne... av ett enda ögonkast!


KÄRLEKENS ÖGONKAST

När du mot mig
stegen tog
och kom fram.
Du log
och nämnde ditt namn.

*********************

Plötsligt jag kände
att något brann
.... och mig brände
som om en kärlek
i lågan
du tände.

**********************

Hjärtat slog!
Blodet rann!
Av Amors alla pilar
som du från bågen sände.

***********************

Jag blev till ett barn
fångad
av en famn!
All säkerhet försvann.

************************

Åtrån i mig
sjöd och välvdes
hjärtat kved och skälvde
... trots att jag var en man.









Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-04 13:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Strofer tagna till denna världen att njuta insikten om vad kärleken gör med oss! Fint med indelning liksom ögonkast "kärleksögonkast" ...
2016-05-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som förlöst och förlist i känslostormars ändlösa hav
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP