Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Violerna och livet

Nyss väntade jag på violerna
Vid stenarna i hagen på det vanliga stället.
Blå mot det bruna fjolårsgräset.

Några dagar.
När jag vände mig om var de borta.
Blomningen var så kort.

Som livet.




Fri vers av Annika J
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-04 18:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den hade skärpan på plats - Gillar !
2016-05-05

  rondell
Oh så tänkvärt! Fint!!!
2016-05-05

  Monika A Mirsch VIP
Lysande är dina violer - de livgivande blomstren - intet är som violer i fjolårsgräset - skönt!
2016-05-04

    ej medlem längre
Precis så är det. Fint formulerat om denna intensiva tid.
2016-05-04

  walborg
Oj - smärtar till att läsa - just så är det. Tack för de innerligt gripande orden.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Annika J