Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hammertackern

Nu kommer han igen
mannen med hammertackern och fäster ett dödsbud
på elstolpen igen
Mr. Hammertacker kom inte till mig
det blåser friska vindar
vill aldrig se ett nytt Makronisos igen
en ouppnåbar önskan




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2016-05-04 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP