Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurendrejarnas marknad

Min Gode

God Man !

Hur god är du egentligen ?

Är det inte dags  att kalla dig

TILLGODOMAN !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-04 20:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Marknaden
För "Sol och Vårare"
Har tydligen ändrats?
Hmm.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP