Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅVAN

Av Gudinnan jag fick ett fint paket.
Min förundran var stor när jag öppnade det
för på lappen där stod
det blott: "Var så god!"

Förstummad jag lyssnade, luktade, såg,
på vad där var givet, på vad där låg:
månljus, blomdoft och fågelsång.
och skrivet i dagg: "Det var en gång!"




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-05 08:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturens själ vackert presenterad av Gudinnan!
2016-05-07

  Ingrid Trolle
En vacker drömliknande
dikt om den underbara
naturen och någon
som var en gång
2016-05-05

  Fem hjärtan VIP
Wow! Den här dikten är unik poetisk och mycket vackert!






2016-05-05

  Öknens Ros VIP
Så vackra gåvor, gudomliga.
2016-05-05

  DominiQueen
Så vackert, det låter som om Gudinnan har ett gott öga till Dig same, och minns Dig. Så löftesrikt. En sensuell och sinnlig dikt med paradisk touch. Tillbaka till lustgården....

Namaste
DominiQue
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same