Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Positiv energi.


Jag är vår

Fyller mina lungor
med gryningsluft
och låter skvalpandet
min trogne vän Tabac
lekfullt skapar
skölja bort 
alla negativa
känslor
inom mig.

Fäster ödmjukt
blicken 
mot horisonten
och låter mina
vackraste minnen
med dess
euforiska
egenskaper
fylla upp
och hela
min själ.

Jag är vår!





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-06 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP