Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatta känslor

 

Du betyder allt för mig

Och inget

Du är min lycka

Och olycka

Du är han som ger mig liv

Och tar

Du är en sann verklighet

Och en fantasi

 

Du är den ende

Den ende som ger mig

två motsatta känslor

Lika starka

Du gör mig svag

På olika vis

Du är kärlekens melodi

i dur och moll

Du betyder allt för mig

Och inget

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale