Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör bara mitt jobb

"Jag gör bara mitt jobb", sa Eichmann

När tjänstemannaansvaret togs bort 1974

blev bolinerna lösa

Eichmans anda fick åter ett rättfärdigande

Man ställer inte längre frågan HUR




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 12:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En svart fläck i den svenska förvaltningen
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP