Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett personligt landmärke


Frihetsgudinnan

Det står 
en frihetsgudinna
på min tomt
hon är 3 meter
hög
och placerad
på soligaste
platsen.

Hon står där
och påminner mig om
att livet blir
som man gör det
men också
att allt börjar med

frihet

under ansvar.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-07 07:08



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, så är det! Bless you!
2016-05-08

  Ninananonia VIP
Ja så är det :) Bra!
2016-05-08

  Tessii
Frihet under ansvar ja. Men vad innebär frihet under ansvar egentligen och är det egentligen frihet?
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP