Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig att stanna i

 

Du kom mig emot

som ett skimmer

 ur min tomma natt

 

jag stillnade i steget

famnade närheten

 

Du bredde din vällust

runt min kropp

för mig att stanna i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-07 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP