Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

USCH

 

Ingen tycks gilla

när man talar sanning

Det är inte populärt

när man ordar och är rak

Ingen vill höra

någons version

Slutna ögon

förtränger

Massans hörsel

är döv

Attackerar den sanna

förminskar

och förgör

 

- Du är för negativ,

och bara förstör

Jag skildrar det som hänt

och du mig bannar

Det är massan som förtryckt mig,

och jag tar emot hat

Jag måste vara världens mest

hemska kvinna

Ensam vandrar jag

i er empatilösa värld

Ni saknar hjärtan

och förstånd

Ni är förlorade 

i Jantelagens norm

 

(till gärningsmännen)

Jag är kvinnan som mött våldet

Har tagit emot slag efter slag

Era ord har örfilat

och besudlat min panna

De är era vänner

som ni upphöjer

Slå mig mer

banka mig död

Jag är ingenting

och förtjänar enligt er inget stöd

 

Mitt brott

mot världen är hemskt

Jag har varit mig själv

Jag stod på mig

mot era normer

En kniv i ryggen

som önskade mig död

Solskenet idag har strålat

och mina ord har förstört

Ty svarta ord från mörkret

vill ingen höra

Min sanning som ni förgört

 

Ta din jävla

positivitet

och stoppa upp den i röva

Du är både blind och dum

Mina ord når ut

och river din hud

lager för lager

Oönskad är jag

Men jag ÄR

och finns

Hårda ord

formade av mig

SANNING

som massan

förtrycker och förgör

 

(till gärningsmännen)

Se på ert eget beteende

ni hånskrattar och intar äckligt leende

ni hatar och provocerar

sen ljuger ni i rätten

att ingen av er våldsagerar

ni är störda

ni är förgörda

ni lever i lögn

har ingen vett

era arslen borde ånyo torkas

med en baby-våtservett

 

 

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-12 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärliga poeter får kritik när de säger sanningen
2016-05-12

  Judas Ekholm VIP
Kalas!

Rätt i fejset på allsköns avskum. Fin disposition och bra gung.
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale