Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man - Män - men...

 

Är Du man för din kuk,

eller är du bara vek

Är Du man för ditt kön,

eller är Du ett manligt svek

Är Du man för din lem

kan Du föra dig som en man

Är Du man för din kropp

eller är det bara ett ytligt kan

Varje centimeter av dig

betyder något

Varje rörelse

och andetag

En riktig man

har hela paketet

Som gör kvinnan

sinnligt svag

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale