Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka moln på himlen

tänk om det blir så

att vi i framtiden

går på visningar 

inuti en annan

persons kropp

och hjärna

med allt det nu

kan innebära

 

ja då kanske 

en del av oss

skulle slippa

elaka onödiga

sammanfattningar

som går totalt

tväremot det

verkliga livet

 

de som tycks

bara klaga

kanske bär

hela universum

i en ständig

brottningsmatch

som är osynlig

för de som inte

har de rätta

glasögonen




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-08 12:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alltså vilka stora tankar du kommer med ... impad flera ggr om.

Visning i en annans kropp *wow* ... mobbing och annat jox försvann på en enda gång.

Suveränt ordat min vän/ kram
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP