Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning!

Tunger kniver

Någon hugger

sig in genom taket

Det blir kallt

och blött i kubik

 

Den där prinsen

som räddade alla

prinsessor

tror jag nog har

sjukskrivit sig




Fri vers av Kim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-08 13:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Skrattar gott ... du är för härlig ... gillar din fina humor bland allt allvar / kram
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP