Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, alla dessa perfekta...

Så var, säg mig var

ska Vilse i pannkakan

ta sin tillflykt

 

Trasiga vingar

Alldeles för kort

att nå högst upp

på hyllan

där de som ser sig

som Bror Duktig

rakt av sitter

 

Plötsligt förstår jag

Mitt språk är avbrutet

når inte fram ens till 

dem som jag sett

som underbara vänner

 

De plockar blixtar

som bara finns i deras

eget huvud där det

förhoppningsvis

bor några celler kvar

 

Nästan så det finns 

dagar då jag inte alls

tycker att jag är mer

drabbad än dem

apropå det där med

hjärncellsdöd orsakad

av en vätska i ryggmärgs

kanalen, men hu

det brukar jag nog inte

berätta om vad jag minns

 

Det blir sån stor sorg

när såna som man sett på

som generösa på alla sätt

passar bäst i en stor

stor papperskorg

Där kan de sitta

och fördöma allt som de

inte ens bemödat sig

att begripa eller se

orsak och verkan

 

Det måste vara bekvämt

att vara så storslagen

så absolut bästa rasen

av homo sapiens

 




Fri vers av Kim VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-08 15:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Är detta vänner som uppför sig på detta sätt?!?!
En sann vän finns alltid till även när det kan kännas för jävligt.

Du är bra på att få fram dina tankar *bra* / kram
2016-05-09

  Ida-Marianne
Jag beundrar ditt sätt att skriva. Trots din svåra situation så orkar du kämpa på! Helt rätt! Släng de tanklösa vännerna i papperskorgen men spara de vänner som begriper sig på din kamp, Du kämpar verkligen superbra!


2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP