Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med 3 magiska ord

 

Jag tar emot dig

mitt hjärta rusar

i handen håller jag

din oro

 

med 3 magiska ord

lindrar jag smärtan.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-08 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP