Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försvinner


Substanslös

Känner mig substanslös
försvinner
fadar iväg
och är borta




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-08 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa