Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat utanpå

Det gör ont
när man älskar
för intensivt

när hjärtat
dunkar utanpå
så det blir för enkelt

att vidröra

så sårbart
att älska dig
intensivt




Fri vers av Cikoriarot
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-08 21:14



Bookmark and Share


  rondell
ju starkare dess mer sårbar...
Visst gör det ont.. Bra skrivet!
2016-05-08

  Ninananonia VIP
Mm det gör ont.. fint skrivet..
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot