Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


En helg som väcker känslorna till Liv

Nu har värmen äntligen kommit till oss
för att skina så vackert medans våra kroppar
blir röda och blomstrar upp.

Nästippen lyser som ett stoppljus,
resten av lemmarna ligger i vatten just nu
för att få sig en välbehövlig kylning.

När ska man lära sig att ta det lite lugnt i solen,
inte denna kvinna som skrattar och ler om
vartannat åt roliga historier .

Man måste passa på och njuta utav stunderna
och värmen som både vännerna och solen ger.

Pippi fåglarna sjunger så vackert sin morgonsång,
blir alert och vill genast ut i det fria.

Kom låt oss leva ut våran glädje och skratt vi har
inombords.
Göm dig inte för någon utan ge dig hän och njut!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-09 06:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig uppmaning du kommer med...ja, ut och njut...:-)))
2016-05-14

  Valter Örn VIP
Du förmedlar en sådan levnadslust att man rycks med i din appell: Göm dig inte för någon utan ge dig hän och njut. När man lever så få man så mycken glädje tillbaka !
2016-05-13

  Lindha W Gustavsson
Underbart beskrivit - känner det du känner när jag läser dina verser. Tänk att vår och sommar kan ge en sådan skrivarlusta....
2016-05-10

    Dan Myrbeck
Härligt!!!
2016-05-09

  Solstrale VIP
Pippi fåglarna... :) nu fick du mig att skratta högt... Det blev som om Astrid Lindgren lekte tittut med oss alla... Fina underbara du med så mycket energi och skaparkraft du förmedlar! Stor kram!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP