Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utmanar oss

Pressen tynger våra axlar
en klump bildas i halsgropen
magsäck fylls av stenar
förälskelse mynnar ur den sprickan
i isen

för nu i stunden är vi oss själva
ensamna
befriade från rädslan
som finns i oss alla

när kärlek är det enda vi omfamnar
tillsammans blir vi starka




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 517 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-09 07:13



Bookmark and Share


  rondell
Starkt skrivet! Tycker om de sista raderna! Fint..
2016-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor i denna fina dikt om kärleken...
2016-05-14

  Ninananonia VIP
Vackert och känslosamt...
2016-05-12

  OT
Bra och viktigt budskap till människan. Rörande snyggt!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R