Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag behöver

är att få krama dig
är att få säga "mamma älskar dig"
är att få veta att du mår bra
är att få se dig
du min fina 12 åring
som jag ej träffat sen november 2015
på grund av
onda människor
onda avsikter
allt jag behöver
är att få krama dig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-09 13:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Stor sorg, som tar sig in i läsarens hjärta.
2016-05-09

  ULJO
Berör mig mycket och gör ont att höra
2016-05-09

  Solstrale VIP
Vi är med dig vännen i din sorg! Det finns i dig en kraft som är rik av minnen som ger dig styrka att leva här... Älskade vän jag kramar dig hel!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Berör på djupet ...
2016-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Berör mitt modershjärta!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77