Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför så bråttom?

varför så bråttom
måste du springqa genom livet
ta varje tillfälle i akt att rusa 
det allra fortaste

en dag stannar du nog upp
påhejad av livet
ta det lugnare hon säger
rusa ej alltför fort fram
minska farten nu
utan stress

stanna upp på vägen
nära ditt inre
varför så bråttom
frågar livet

stilla blinkar stjärnan
på djupblå himmel till svar
att livet
det är ej en tävling
om vem som har flest saker
vem som har flest vänner
vem som reser mest
vem som kommer fortast fram

livet hon viskar
mjukt i ditt öra
min vän
min vän
stanna upp
rusa ej fram
tävla ej med andra
stanna upp
se vad du faktiskt har
här och nu
du har så mycket mer 
än du tror




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 13:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Glädjen är nu! Att kunna älska stunden!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Just så :)
2016-05-09

    ej medlem längre
Mycket bra...vi måste leva i nuet glädjas åt det...vi vet inte om vi har i morgon.
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77