Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fin vän är lycklig

häromdagen på väg hem
mötte jag kär gammal vän

ni skulle sett
ty hela hon lös
hela hon tindrade
som nattens alla stjärnor

hon har funnit kärleken
lyckan i livet
hon utstrålar
värme
hopp
glädje
tro
hela hon sprudlar av energi




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-09 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek förvandlar!
2016-05-11

  Kjell Åhsberg
Härlig känsla både för textförfattaren och vännen.
2016-05-09

  Solstrale VIP
Ja jag strålar av lycka glädje liksom den som funnits länge i förtröstan! :) men du strålar så att jag strålar det var därför!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Kärleken kan förvandla .. Fint
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77