Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen värmer

solen värmer vårt land återigen
nära livet blir vi nog alla
de dagar hon gett oss
hopp om sommar
hopp om värme
vi alla njuter i fulla drag
är ute
grillar
umgås
går långpromenader
njuter av naturen den fina
vi värmer våra trötta kroppar
låter solen smälta bort
all frusenhet från våra sinnen




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-09 13:30



Bookmark and Share


  Palett
Med solens hjälp vaknar vi upp till våren och gläds åt ljus och värme. Fin text.
2016-05-10

  Kjell Åhsberg
Frusna nordbor tinar upp och vaknar återigen för en kort, och ofta intensiv, sommar. Så läser jag texten.
2016-05-09

    ej medlem längre
Solen ger oss nytt liv.
2016-05-09

  ULJO
Fint fångat
2016-05-09

  Solstrale VIP
Fina underbara ord!
2016-05-09

  Öknens Ros VIP
låter härligt...
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Så fint du skriver om...
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77