Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budbärare

svävande kommer hon till mig

över blommande äng

under lysande sol

med ett stänk av nostalgi

fjäril av nässla

hon kommer med vindens pust

ur saknadens innersta rum

med en hälsning från en svunnen själ

är hon här alldeles intill

viskar att allt är bra

att allt är som det ska

ingen värk

ingen smärta mer

bara ett himmelskt behag

för där hon är

behövs inga andetag











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 15:11



Bookmark and Share


  rondell
Oh så vackert skriftat!
2016-05-09

  Bibbi VIP
Njuter i fulla drag.
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP