Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som du bjuder

 

De stunder du ler

är stunder jag ser

lusten som sjuder

 

jag kryper dig intill

du känner att jag vill

ha det som du bjuder.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-09 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP