Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shut the fuck up för fan - tempen visar trettioen komma tre


Nu endar vi skiten

 

skriver jag så dumt

så man inget begriper

skakar du på huvudet

- är du en Sån där kritiker

varför ska du alltid rimma

och ha en hård 

och provocerande ton

- jag läser din skit,

AMATÖRPOET!

- fattar du inte 

du sätter eld på hormon

 

varför skriver du om dig själv

i tredje person

- Gör jag,

jag får nog ta reson

Det här är illa

ILLA ILLA

Det går ej att gilla

GILLA GILLA

Nu endar vi skiten

shut the fuck up

för fan

Ännu en sårskorpa rivs upp

hyvlar av en bit

För dig som vill läsa

och är på skvallerspan

 

(jag dör av värmeslag,

tempen visar trettioen komma tre

sitter och skriver naken

svetten rinner,

här är varmt som ett 

helvetE)

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/ 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale