Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom vid världens ände

Springer till världens ände
vågar inte hoppa
Hoppa då, hopplösa du
Sprang hit hyllad av publiken
Ensam, förändrad, förvirrad
Ingen håller hand på kanten
inte ens de andra liken
Hoppa då, hopplösa du
Ingen publik varken jublar eller buar
Såsom du ville när du sprang hit
Värdelösa lilla skit,
du ser väl hur alla tagit avstånd.

Detta var drömmen du sprang mot,
mardrömmen. Grattis.

Du vinner om du försvinner.




Fri vers av Bo H Bazooka
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-09 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka