Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crying brown sugar

Det verkar så ynkligt

Alltihop

Att ni skulle trivas

Jag gråter varje kväll

åt att ni verkligen verkar trivas

Jag gråter åt

Alltihop

Timtals

Den gråt som aldrig tar slut
kan heller aldrig trösta

Visst fanns det medicin
men tjacket ger inget längre

Jag har ingenting mot alltihop

gråtheroin
förlåtamfetamin

Låt tårarna regna, ynkliga svin.








Fri vers av Bo H Bazooka
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-05-09 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka