Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fega satar - jävla kräk När lammen tystnar - slut på bräk


...och ingen vågar protestera

Många män på MC-bike
ingen vågar kritisera
och män som läser tar illa vid
och ingen vågar protestera
Världen lever i en bubbla
av falskhet
Ingen vågar säga emot Ers MC-Höghet
Vem ska tro på flicka lillas
skrivna skit
Den här författaren har kanske
trampat på en mina - no shit
Tror ni inte på det jag skriver
skulle det inte kunna vara sant
Men en enstaka kvinnas ord är olåt
ingen vill lyssna,
låter det bekant
Kniper igen era käftar,
blundar och är stum
Ni är rädda för vad andra ska säga,
och där tycker jag du i resonemanget är dum
Man våldtar fan inte en kvinna
Hur kan ni låta dem vinna
Fega satar - jävla kräk
När lammen tystnar - slut på bräk

 

//Kommentar på ej given respons på denna text:

L & R - gäller enbart männen

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1966741 //

 

Läs även; "EN DEL män beter sig iskallt. Uppenbart måste man vara TYDLIG - GENERALISERAR, elaka män finns INTE överallt! "

Detta är ingen poetisk duell

 https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1966763

 

STOPPA MÄNS VÅLD OCH ÖVERGREPP MOT KVINNOR

(Och Ni män som vet med er att ni aldrig skulle höja handen mot en kvinna, ni måste inte komma här nu och reagera med ord "det gäller ju inte alla män". Så klart det inte gäller alla män, men det finns män som agerar så här, och det måste bli ett stopp!)

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-10 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale