Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrubbar och tvagar

 

Jag har ett helt jävla register

sitter på mig som klister

jag skrubbar och tvagar

och läsare jag ej då behagar

Ni tror jag klagar 

och kallar mig för Fröken Bister

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-10 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale