Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har nog inte fattat grejen....

 

Fan,

jag skriver om viktiga ämnen

Och Du kallar MIG

för psykopat

...jisses...

(det är inte jag som är störd,

din jävla nörd,

Du är förstörd

av Jantelag och norm

DU lever i en storm

- Så sluta gorm

Viktiga ämnen

måste outas här

Kan inte rå för 

din prydhet

som håller PK-buketten kär...)

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-10 01:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt bra text. Alla ämnen är viktiga och när folk gnäller så tror jag de känner sig antingen avundsjuk eller att texten handlar om något som de känner sig träffad utav.
2016-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Text med klös!
Gillar det.
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale