Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja Pappa!

det blir nog bra

när det är färdigt

min fars ord

i mina öron

där jag står i köket

nyss med ett glas juice

som fastfrusen i golvet

av gråtsmärta inifrån

ser jag mig själv

stå ensam långt långt

ute i en öken

de enda om tycks se

vilken plats jag är på

är de som redan flugit

långt härifrån

för många år sen

där de skickar små små

tröstande igenkännande

meddelanden astralt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-10 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP