Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla sig till rätt fil

ja, inte blir en så värst populär
när en skriver om livet
från den sura sidan
Rubbar PH-balansen där
i underlivet
går åt mycket filmjölk till slidan
Här skaldas ord
sprider könssjukdomar
syfillis och gonorré
Stör och retar bakom tangentbord
hormoner blir fyrverkeri i alla tjommar
ignoransen blir en braksuccé
Att besöka min profil
du bör va härdad med tjockt skinn
Mina mil efter mil
kan bli en nål i ögat
när jag går All-In
Vissa anser att en inte är en poet
Skaldar visst inte som en lärd profet
Har inga akademiska talanger
i min ryggsäck
Med ironi och sarkasm
stöter jag dolken i deras häck




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 20:55



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Aggression i tonen är min kamrat
har aldrig direkt gillar kallprat
Rak och öppen är min verbala smak
gillar inte att slicka där bak

^^ hehe Tack!
2016-05-10

  Judas Ekholm VIP
Att vara populär innebär ju, tyvärr, ofta att man/kvinna är medioker.

Bra tryck och fart och aggression i texten. Lite Spoken Word-touch. Gillas!
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale