Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är vi?

sitter på min uteplats

intar lunch med lite

starkare öl

som ej är slut ännu

Men då jag satt där

i den lysande grönskan

blommande körsbärsträd

hos grannen lite lite sol

mycket moln o blåst

så fick jag en så stark

stark längtan att fara

till andra sidan

där ljuset råder

och en själarnas

ordlösa kommunikation

så befriande i jämförelse

med jordens alla språk

Blev alldele matt

av tanken att få flyga

uppåt molnen

och universum i

sällskap med andra

bortsprungna själar




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP