Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vises öga

 

Ur tomma händer

hörs aldrig rop

på hjälp

 

ur tomma händer

syns inga dagar

som berättar

 

tomma händer

söker ständigt

den vises öga.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-10 16:59



Bookmark and Share


  trixas
Kommer att tänka på en nära anhörig till mig. Så jäkla fint beskrivet och -tolkningsvänlig. Like it!!
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP