Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Undring over ord



Ordene
-

- det er nesten som om
jeg kan ta på de...
-

- de vekker både
undring og beundring,

- som arkitektur
struktur
tekstur,
- som et vakkert lommeur,
-
tiden går


- vi går.



Ordene - er der
- er her
-
- tilstedeværelse
-

som god arkitektur
kan beundres på avstand
ligge hjertet så nært,
-

bygges
rives
undres over
beundres
-
på avstand
så nært
så kjært
-
ordene
bokstavene
de er der,

- langt vekk
så så nært

tilstede

i min verden
-



Undring
over ordene
i et åpent landskap
-
lukket i hånden
så nært,

ordene

der ute,

og -


der inne
-


som arkitektur
struktur
tekstur,
-



- Så nært.




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-10 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
- lukket i hånden
så nært,

ordene

der ute,

og -


der inne
-

Så fin association, så vackra bilder Nina
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K