Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag ger dig så ger du mig


Lismare

 

jakten på lismare är äcklig
helt uppenbart förskräcklig
tänk vissa sitter bakom skärmen
med uppkavlade ärmen
vid smicker och ryggdunk
njuter egot av varje tangentrunk
Om jag ger dig
så ger du mig
oavsett det är stavningsskönt
av likasinnade du blir poetkrönt
Ååh vilken härlig känsla
av asslicking de varann grensla




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-10 20:51



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Fy fan vad jag tycker om den här texten. Pang på pungen i Portugal! All heder åt dig.

Skrev något liknande själv för en tid sedan:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1912115

2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale