Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Challenge accepted

 

ibland när jag sitter i tristess

googlar jag random synonymer

då finner jag ett och annat ess

som vidgar mina författarvyer

ett annat sätt att finna utmaning på

liksom challenge accepted

är att andras verk låta ögat nå

kommenterar med vers i rim

i nivåer av top rated

läser och tar in ditt skrivna verk

sedan tar ordkulsprutan vid

jag hoppas du inte får typ huvudvärk

när jag kontrar din dikt med min stavelsesvid

åh nej, se det inte som en duell

är ingen besserwisser

misstolka inte så vi hamna i en rondell

där vi toppar varann

bakom våra datorkulisser

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-11 00:30



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Meta-dikt de luxe!

Jag gillar både formen, innehållet och draget i texten.
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale