Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På hans dörr står inte mitt namn

 

Har läst poetiska rader

skrivna av er andra

kan inte låta bli att reagera

då min tanke börjar vandra

 

Ler smått igenkännande
Vet det där brännande
Att va ett andrahandsval
men det är till mig hans kropp håller tal
Jag njuter också i vetskap om
Att hon kvinna nummer ett
inte får uppleva hans kåthetsslalom
I hans sinne jag ofta surrar
Även när han är med henne och myskurrar

 

Hur underbar är inte känslan

att va i sin älskades famn

Det trista baksidan är bara att

på hans hemmadörr

står inte mitt namn

 

Åååh, om du bara visste

hur jag älskar dig så

Jag är dum som älskar dig

då det aldrig blir vi två

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 01:03



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Det HÄR är vackert. Långt från grådaskigt lervällingspladder om sju sorters blommor och urtrist, menlös kärlekspoesi.

Jag blir svettig av denna. Ett jävligt bra betyg.
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale