Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doften ur en dröm…

 

En eld!
En eld!

Är själen som bor i dig

Släck aldrig den!
Annars blir du till aska!

Rök!
Rökta

Är alla som försöker fly ur elden ut

En ros!
En ros!

Är dina drömmar

Trampa inte på dem
Och vattna dem

Doft av seger
Doft av liv

Ger de din existens

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-05-11 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP