Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya jordar

 

 

Känn gemenskapen

ta kontakten till vänskap

räck ut handen genom dimensionerna.

 

Ute i det eviga universum 

finns de

planeterna som kretsar runt solar.

 

Hela 22 nya

som upptäckts

som kan som vår jord

vara beboliga.

 

Tänk vad underbart 

att kunna möta andra

som kommit längre än vi!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-11 12:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det vore fantastiskt.. :)
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP