Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
No offence mot olika kroppsstorlekar - MEN detta är poesi och inget personligt påhopp mot rundare damer. Så låt kritiken mot detta ämne stanna bakom din skärm!


Because I am The Queen of Tronen

 

Onsdag och klockan är tre

Vem sitter då där - Ve!

Hon som sa att jag var alkis

Hon är fan ute på hal is

Jag satt på ett cafe

såg henne och blev sne

 

Jävla sugga, hatar den grisen

Hon står nog jämt och äter vid spisen

Väninnan hennes är likadan

fet och äcklig, där satt de på span

Fnittra och skratta, åt mig - The Queen

På bordet deras stod både öl OCH vin

Själv tog jag en kaffe med sonen

Because I am The Queen of Tronen

 

Hon bor med en idiot, lika falska båda två

Intellektet är drygt, och hjärnor små

Jag får hata de båda om jag vill

Där har inte moralpekande

något att säga till

Men en sak är säker

Jag har inga problem med spriten

Skulle aldrig få för mig 

att dricka en vardag,

av alkohol är jag inte biten

 

Jag blängde på kärringarna

och blossa min cigg

Två feta damer i min ålder

inte ens i närheten av mig

vars kropp är så pigg

Ville be dem fara och flyga

jävla kärringar dryga

Men jag visste bättre

och inget öppet sa

Vill inte bråka och tjafsa

alkoholens cha cha cha

 

 No offence mot olika kroppsstorlekar - MEN detta är poesi och inget personligt påhopp mot rundare damer. Så låt kritiken mot detta ämne stanna bakom din skärm!

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale