Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycklig kille

ett mail jag fick 

kan inte sluta oroa mig

mitt mamma hjärta 

det svider

det gör ont 

mest hela tiden 

min härliga glada 12 åring

har börjat bråka 

mobba andra barn

i skolan 

slagit en kille

låst in honom på

toaletten 

numer bor han 

hos sin pappa tyvärr 

inte sett min fina 

trollunge 

på länge länge

ty hans pappa kvarhåller 

honom

snackar skit om mig 

skolan har hört av sig 

om min fina kille

känner mig maktlös

min förut glada kille 

är olycklig 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-11 17:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77