Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där med vänskap

vän så go

så levnadsglad 

vi vänner är

vi förstår varandra 

känner svagheter 

styrkor

vi ger 

vi förväntar oss inget

av varandra 

vi ger av vår vänskap

ömt

kärleksfullt 

min vän och jag

vi vet att vi varandra har

även om vi vissa perioder

inte ses

vi vet att vi alltid 

kan ta upp vänskapen 

där vi slutade 

min vän 

min själasyster 

hon betyder 

väldigt 

väldigt mycket 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-11 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag är också tacksam för mina fina vänner! :)
2016-05-11

  ULJO
Vänskap, riktig sådan är ovärdelig
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Härligt! Visst är det så med riktiga vänner :)
2016-05-11

  Palett
Sådan vänskap är en lycka att ha !
2016-05-11

  Maria Sundelin VIP
Det är bland det finaste man kan ha
Kramar
2016-05-11

  mickech
Sådan vänskap är ovärderlig!
2016-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Sådan vänskap är en skattefri förmögenhet!
2016-05-11

    ej medlem längre
Såna här vänner är värda sin vikt i guld.
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77