Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

promenad

idag en långpromenad det blev 

med nyfunnen vänskap 

med en mamma 

som barn har nästan 

i samma ålder 

som min fina lilla tjej

som den 17 maj blir fyra månader 

prat om barn

prat om livet 

prat om kärlek 

vi trivs i varandras sällskap 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-11 17:19



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt med motion
2016-05-11

  Ninananonia VIP
En härlig stund..
2016-05-11

    ej medlem längre
Ett guldkorn i vardagen!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77